Напередодні Новорічно-різдвяних свят у Рівному стане простіше поділитись родинним теплом із тими, хто цього не абияк потребує. Вже втретє в нашому місті стартує благодійна акція Палацу дітей та молоді і телеканалу Рівне 1 "Добро на Різдво". А в ефірі Першого місцевого ми щодня розповідаємо про дітей- учасників акції, які діляться із глядачами своїми мріями та бажаннями, і які можливо саме ви захочете здійснити. Сьогодні ми знайомимо вас із синами захисника України В'ячеслава Мірошника, який віддав своє життя заради світлого майбутнього своїх і наших дітей.

З перших хвилин знайомства із родиною Мірошників відчуваєш затишок та тепло. Привітні, відкриті та готові годинами розповідати крізь сльози про героя чоловіка, сина, тата. В родині без нього залишилось троє синів. Володимир, В'ячеслав та Іван. У всіх трьох спільна жага до комп'ютерів, - розповідає мама Любов.

Найстарший з синів Володимир нині навчається у 11 класі, розповідає любов до комп'ютерів з'явилась ще змалечку.

Володимир планує опанувати професію комп'ютерного інженера. А ще дуже хоче побачити світ.

Всього на 10 хвилин менший, близнюк Володимира, - В'ячеслав вже навчається у технічному коледжі. І мрія в нього теж як у брата.

А найменший Іван. Активний, творчий у майбутньому хоче стати інженером - будівельником, як і тато. І як не дивно теж хоче подорожувати. Перш за все хлопчик хоче відвідати країну - сусідку.

Тож на Різдво у братів одна спільна мрія - відвідати Варшаву. Щоб діти і онуки побачили світ хочуть і рідні, щоправда переконують, краще за неньку Україну немає краю.

Тож якщо ви хочете допомогти здійснити спільне бажання синів захисника України та подарувати їм подорож у Варшаву шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".Катерина Мункачі, Ігор Прокопчук