Працівники поліції Рівненщини, які здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, спільно з представниками Рівненської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів завітали до школярів обласного центру аби нагадати про правила поведінки на дорозі та подарувати куточок з безпеки дорожнього руху.

Незабаром розпочнуться довгоочікувані зимові шкільні канікули. Тож, напередодні Новорічних свят правоохоронці традиційно проводять з юними учасниками дорожнього руху тематичні уроки, аби вкотре нагадати малечі правила безпечної поведінки на дорозі під час відпочинку.

Сьогодні працівники поліції Рівне нської області відвідали учнів загальноосвітніх навчальних закладів обласного центру. Разом з правоохоронцями до дітлахів завітали Дід мороз та Снігуронька. Під час зустрічі з школярами гості провели ряд розважальних вікторин та конкурсів, аби в цікавій для дітей формі повторити основні правила поведінки на дорозі.

Наприкінці зустрічі Дід Мороз разом зі своєю онучкою привітали школярів з наступаючими святами та наголосили на важливості дотримання вимог дорожньої грамоти, особливо під час зимових канікул.

У якості подарунку гості залишили школярам куточок з безпеки дорожнього руху який допоможе їм у вивченні основних вимог «дорожньої грамоти».

Працівники поліції разом з представниками Рівне нської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів подарували такі тематичні куточки у понад 200 шкіл області.

Про це повідомляють у відділі управління превентивної діяльності ГУНП в Рівне нській області.