За добу до поліції надійшло 31 повідомлення про скоєння крадіжок. За 26 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. (*Про деякі з них:*)

1.До Рівне нського відділу поліції звернулася 49-річна рівнянка та повідомила, що невідома особа шляхом пошкодження навісного замка, викрала зі складського приміщення кондитерські вироби. Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 25-річний місцевий мешканець. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування.

2.Також, до поліції надійшло повідомлення від 25-річного жителя Дубного, який повідомив, що невідома особа шляхом розбиття віконного скла проникла через вікно в його будинок, звідки викрала 300 гривень та мобільний телефон. Правоохоронці проводять оперативні та розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника.

3.Оперативники Рівне нського відділу поліції встановили, що крадіжку мобільного телефону 31-річного рівнянина скоїв 34-річний житель села Ставки Рівне нського району. Телефон правоохоронці вилучили та проводять досудове розслідування.

Повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області.