Підозрюваного працівники поліції затримали та взяли під варту, а потерпілий після оперативного вручання перебуває під наглядом медиків.

На місці події правоохоронці встановили, що співмешканці впродовж дня вживали спиртні напої разом з донькою та її товаришем. Однак увечері чоловік від випитого заснув, а коли прокинувся, побачив в іншій кімнаті квартири 28-річного рівнянина разом з його жінкою. Не промовивши ні слова, 45-річний співмешканець узяв на кухні ніж, яким почав хаотично наносити удари гостю. На галас прибігла її 17-річна донька, яка і повідомила поліцію.

Потерпілого госпіталізували до лікарні з проникаючими ножовими пораненнями грудної клітки, нирки та чисельними ножовими пораненнями рук. Наразі його прооперовано. Медики оцінюють його стан як стабільно важкий.

а частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Володимир Голубош. — Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.



pic

pic

Повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області.