Рівнянка придбала в одному з супермаркетів Рівного рибу зі знижкою 50%. Втім, як розповідає жінка, на касі товар "пробили" за повною ціною, хоча припускає, що касир зробила це випадково.

У спільноті "Ровно. твой город в сети", рівнянка Наталія Ярошик написала:

"Купували тюльку, здається всім видно і ціна , тим паче знижка 50%, ну і чек в якому зазначена та сама ціна, але без урахування знижки в половину. Якби не перевірка, за звичкою чеку - 20 грн. прилипло б в касу адміністрації. А головне,продавці про це знають... Шкода тих бабусь, які зі мною стояли в черзі, їм напевне порахували за повною ціною..."

pic



pic

Жінка порадила рівнянам бути уважними на касі та перевіряти чеки. Адже вже не вперше стикається з неуважністю касирів - замість 1 лампочки порахували 1 ящик лампочок. Помилку тоді теж виявили на касі, коли здивувались зависокій ціні товару.

Користувачі соцмережі розповіді про "акційну тюльку" не дуже здивувались. Навіть пригадали власні історії схожих закупівель у місцевих супермаркетах. Так, Вадим Мельник написав: "Мені у Фоззі колись порахували спайку з 4-х банок пива як за ящик. Добре,що побачив".

Галині Похильчук неправильно порахували кількість борошна: "А мені взагалі за 5кг борошна - 50кг, Залишились пити каву, думаю, що ж так на багато купила, тоді і виявила".

А Тарас Дудей придбав вино, яке на прилавку було з однієї ціною, а на касі порахували за іншою - дорожчою: "Мене так вчора у WineTime на двадцятку нагріли. На прилавку напій коштував 210 грн, а в чеку 230. Зрозумів це тільки коли побачив чек вдома".

pic