«Молим миру Україні». Саме під таким гаслом у Здолбунові відбувся благодійний концерт на підтримку захисників, які на сході України боронять нашу державу. Як вітали мужніх чоловіків та як усе відбувалося - бачила знімальна група Першого місцевого.

Аби подякувати військовим, які боронили та продовжують захищати нашу державу на сході України, у Здолбунові відбувся благодійний концерт «Молим миру Україні». Вітали захисників та вшанували пам'ять полеглих за нашу Батьківщину творчі колективи Будинку культури "Цементників".

А це один із глядачів концерту. Олександр. Йому 28. Чоловік служив у 44 артилерійській бригаді, яка формувалася на базі львівського Яворівського полігону. Нещодавно повернувся додому.

На свято Олександр прийшов разом зі своєю дружиною та 9-річним сином. Каже, святковий настрій та емоції від концерту просто переповнюють.

Мета заходу - допомога воїнам-землякам, які на сході України боронять територіальну цілісність та незалежність, розповідає голова Здолбунівської райдержадміністрації Сергій Кондрачук.

Завітав на рідну Здолбунівщину і голова Рівне нської обласної ради Володимир Ковальчук, який привітав військових та односельчан із наступаючими новорічними святами. Та не лише у свята згадують про захисників. У владних кабінетах нині працюють над програмою підтримки учасників АТО.

Долучився до привітань народний депутат України Андрій Лозовий, який наголосив, що тих воїнів, які поклали життя за Україну, ні в якому разі забувати не можна.

З нагоди дня Святого Миколая голова Рівне нської обласної ради вручив подарунки всім присутнім діткам. Юлія Павленко, Артем Лаговський