Не скандалами єдиними. Рівненський "Верес" продовжує змінюватися. Команда повернулася з перших тренувальних зборів у Брюховичах, де вже випробувала потенційних новачків. Не обійшлося і без прощань. Кого здобув, а кого втратив "Верес"?

Рівне нський "Верес" втратив свого капітана. Микола Жовтюк вирішив не продовжувати співпрацю з народним клубом. Тим часом тренерський штаб вже "переглянув" 15 нових футболістів. Про двох з них - 19-річних бразильців - вже розповідав Перший місцевий. Проте грати за народний клуб вони не будуть, принаймні поки.

Попри це керівництво клубу готує перегляд іще двох легіонерів - цього разу з Гани. Їх запросили на другий збір у середині січня. Попри це, основний акцент у "Вересі" готові робити на місцевих футболістів. Так, за результатами зборів клуб вже підписав контракт з вихованцем місцевої студентської команди Павлом Таргонієм.

Народний клуб вирішив не зупинятися на... футболі. Відтепер у червоно-чорних кольорах та під назвою "верес - Рівне " виходитиме проти суперників і місцева регбійна команда. Цього сезону вона вже стала бронзовим призером чемпіонату України у вищій лізі.

А ще відтепер у "Вереса" побільшало спонсорів та ще й місцевих. Партнерську угоду народний клуб підписав із торговою маркою "Щедрик".

Окрім того презентували і нову двадцятку партнерів, що приєдналися до акції «Я люблю «Верес». Відтепер закладів, в яких члени народного клубу можуть отримати 10% знижку, вже шістдесят.