Напередодні Новорічно-різдвяних свят у Рівному стає простіше ділитись родинним теплом із тими, хто цього не абияк потребує. Вже втретє в нашому місті стартує благодійна акція Палацу дітей та молоді та телеканалу Рівне 1 "Добро на Різдво". А в ефірі Першого місцевого ми щодня розповідаємо про дітей- учасників акції, які діляться із глядачами своїми бажаннями. Сьогодні ми розкажемо про мрії чотирьох діток героя Небесної сотні Валерія Опанасюка і які можливо саме ви захочете здійснити.

Знайомтесь, це шестирічна Софійка Опанасюк. Вона ходить у перший клас. Найбільше зі шкільних предметів дівчинка полюбляє фізкультуру та малювання. Та малює не лише на уроках. Дівчинка відвідує гурток, а ще займається улюбленою справою вдома. Нині розмальовує принцесу. Та не художницею мріє стати Софійка.

Творча Софійка ще доволі сором'язлива, однак вже має свої обов'язки у родині - доглядати за домашніми улюбленцями, про яких і розповідає.

Софійка понад усе мріє під ялинкою знайти планшет. А от її менший братик п'ятирічний Артемко захоплюється іграшковими роботами вже щонайменше останні два роки. Відтак, і мріє про таку іграшку.

Та є в родині Опанасюків ще двоє діток, які нині відпочивають за-кордоном. Найстарша доня героя України тринадцятирічна Ангелінка, яка вже має доволі дорослу мрію.

Натомість, дев'ятирічний Іллюша - любить майструвати кораблики, він повна протилежність спритній і активній старшій сестричці.

Щоб здійснити мрії чотирьох діток героя Небесної сотні необхідно планшет, ракетки для настільного тенісу, конструктор лего та робот на радіокеруванні. А ще уся родина була б вдячна, якби їм допомогли із меблями, адже переїзд у новий будинок затягується саме через це. Якщо ви хочете втілити мрії родини Опанасюків шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".