Працівники третього територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності спільно із представниками Рівненського обласного центру психічного здоров’я населення провели лекції для учнів про кримінальну відповідальність неповнолітніх за розповсюдження наркотиків та їх негативний вплив на молодий організм.

Поліцейські відвідали Автотранспортний коледж НУВГП у Рівному, де провели профілактичні бесіди зі студентами 1-3 курсів. Правоохоронці розповіли учням про згубну дію наркотиків на молодий організм людини, відповідальність перед законом за зберігання та збут наркотичних речовин.

Не забули працівники третього територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності і про свій підшефний заклад, яким тривалий час опікуються. Поліцейські зі святом Святого Миколая привітали вихованців Острозької спеціальної школи-інтернату. Старший оперуповноважений Департаменту протидії норкозлочинності підполковник поліції Олександр Нагорнюк побажав усім міцного здоров’я, успіхів у навчанні, здійснення мрій та перемоги у житті. Він вручив від імені усіх рівненських поліцейських дітям подарунки.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.