Подарунки діляться на дві категорії: ті, які нам не подобаються, і ті, яких ми не отримали. Щоб ваш подарунок не потрапив до жодної із цих категорій та запам’ятався не лише оригінальністю, а й слугував його власниці довгий час, радимо вам ретельно поставитися до його вибору, а також ознайомитися з нашими порадами.

Ми підготували для Вас ТОП-8 ідеї оригінальних і практичних подарунків для вашої дружини, подруги, сестри або мами.

1. Капелюх. Ніщо так не освіжає гардероб кожної жінки як капелюх. Саме цей аксесуар додасть родзинку будь-якому образу, зробить його власницю елегантною, витонченою та стильною. Жінка завжди хоче виглядати ефектно і шикарно, саме аксесуари і капелюшки дозволять створити новий образ навіть на базі речей, які жінка носила вже кілька сезонів. Можливо, саме подарований вами капелюх стане улюбленим аксесуаром дорогої вам жінки.

pic

2.Зимові шарфи крупної в'язки – довгі та об'ємні або шарфи-хомути (снуди). Особливим різновидом таких шарфів є снуди (шарфи-хомути). Саме своєю практичністю вони заслужили віддану любов модниць ось уже декілька сезонів. Шарф-хомут поєднує у собі 2 предмети гардеробу: верхню частину такого шарфа надягають як капюшон, нижню приспускають на плечі.

pic

3.Палантини святкові та повсякденні, яскраві і класичні. Елегантний аксесуар, який стане неповторним доповненням до будь-якому одягу: від куртки до елегантної сукні. Його перевагою в осінньо-зимовий період є захист від холоду. Крім того, палантин буде відмінним помічником у створенні найрізноманітніших образів.

pic

4.Хустки в народному стилі або оригінальні павлопосадські хустки. Саме павлопосадська хустка – фаворит серед всіх інших. Чому? Вона чудово доповнить в будь-який стиль і буде гармонійно виглядати з будь-яким одягом. Ви можете прикрасити нею як діловий костюм, так і коктельну сукню. Навіть сезонність їй не перешкода. Павловопосадська хустка чудово поєднується як з шубою, так і з легким літнім сарафанчиком.

Вона чудово підійде юним красуням. А жінок бальзаківського віку, неодмінно омолодить. Кожну жінку перетворить на небачену красуню.

pic

5.Стильні в'язані комплекти 3в1 з яскравими принтами – шарф, шапка, рукавички. Щодо цієї ідеї тут зайві коментарі. Такий подарунок є і практичним, але радимо дарувати ці аксесуари жінкам молодого віку, адже такі вироби зазвичай личать юним красуням.

pic

6. Рукавички з хутряною облямівкою або повністю з хутра, особливо оригінально виглядають мітенки. З цим подарунком ви однозначно не прогадаєте, рукавичок багато не буває. Зайва пара однозначно порадує кожну жінку.

pic 7. В'язані шапки і берети. Цей головний убір практично ніколи не виходить з моди. Не став винятком і сезон осінь-зима 2015-2016. Образи елегантних француженок надихнули модні будинки на удосконалення беретів, тому окрім класичних моделей на подіумах представлені в'язані варіанти і берети з хутряними помпонами. Стилісти стверджують, що берет – один з найбільш універсальних головних уборів. Проте з беретами у якості подарунків, варто бути обережними, вони личать не всім.

pic 8. Шовкові шарфики. Ці аксесуари популярні в будь-яку пору року. Наврядчи ви знайдете жінку, яка не любить такі шарфи, або ж вважає, що в неї їх достатньо.

pic

А не загубитись у розмаїтті одягу й аксесуарів вам допоможуть спеціалісти салону «Надя», що на вулиці Соборній, 1. Завітайте у салон «Надя», саме там ви знайдете красивий і практичний одяг для жінок будь-якого віку, також ваше око порадують оригінальні аксесуари на будь який смак.