За минулу добу на території області зареєстровано 3 дорожньо-транспортних пригоди, в яких є травмовані особи.

21 грудня по вулиці Поліщука в смт. Млинів, водій 1989 року народження, житель міста Рівне , керуючи автомобілем «OPEL OMEGA» з невідомих поки причин здійснив наїзд на двох пішоходів 1972 та 1974 року народження, жителів смт. Млинів та села Хрінники Демидівського району. В наслідок ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені у Млинівську ЦРЛ. Після надання медичної допомоги один із пішоходів залишив лікувальний заклад. Іншого пішохода госпіталізовано в травматологічне відділення Млинівської ЦРЛ.

Також, 21 грудня, поблизу села Н. Любомирка, Рівне нського району, пішохід 1988 року народження, житель міста Сарни, з невідомих поки причин раптово вибіг на проїзну частину дороги чим створив перешкоду у русі для автомобіля «VOLVO 740» під керуванням жителя міста Рівне 1990 року народження, який рухався зі сторони міста Рівне в напрямку Костополя. Після чого автомобіль «VOLVO 740» виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «PEUGEOT EXPERT» під керуванням водія 1982 року народження, жителя міста Рівне , котрий після зіткнення здійснив наїзд на пішохода, що закінчував перебігати дорогу у невстановленому місці.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «VOLVO 740» отримав тілесні ушкодження з якими був госпіталізований в реанімаційне відділення Рівне нської обласної лікарні; пішохід отримав тілесні ушкодження з якими був госпіталізований в реанімаційне відділення Рівне нського обласного військового госпіталю; водій автомобіля «PEUGEOT EXPERT» отримав тілесні ушкодження з якими звернувся в приймальне відділення ЦМЛ міста Рівне .

Після надання медичної допомоги залишив лікувальний заклад; пасажир автомобіля «PEUGEOT EXPERT» 1986 року народження, отримав тілесні ушкодження з якими був госпіталізований в травматологічне відділення Рівне нської обласної лікарні. Повідомоляє відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Рівне нській області.