У Рівному урочисто відкрили головну ялинку міста. У святковому настрої до новорічної красуні завітало чимало рівнян, які разом із Святим Миколаєм запалили вогні на зеленій красуні. А юні вихованці палацу дітей та молоді дарували усмішки та радість своїми співами та колядками. Як засяяла цьогорічна головна ялинка Рівного далі у сюжеті.

На головній площі Рівного запалала новорічна красуня. Цього року урочисте відкриття відбулося раніше, аніж минулого - в переддень до дня Святого Миколая. Поважна 70-річна ялинка сягає 24 метри, що на один метр вище за столичну. Навколо неї зібралися сотні людей, які прийшли, на відкриття. Рівнянка Людмила завітала на урочисту подію разом із донькою. Зізнається - отримали безліч позитивних емоцій.

Ще одна жителька обласного центру Світлана прийшла на урочисте відкриття ялинки разом із сім'єю. Зізнається - попри відсутність снігу - настрій святковий, а тому вже розпочала приготування до новорічних свят.

На дітей очікував сюрприз. На дійство завітав Святий Миколай, який привітав усіх рівнян зі святом, а також запалив новорічну ялинку.

Юні вихованці ПДМу радували всіх присутніх співами та колядками. Учасниця колективу "Ульяночка" зізнається - докладали максимум зусиль, аби передати святковий настрій.

До закінчення новорічних свят зелена красуня прикрашатиме головну площу Рівного.