Благодійна акція "Добро на Різдво" ініційована Палацом дітей та молоді спільно з Першим місцевим вже творить дива. Мрії трьох маленьких її учасників здійснились минулими вихідними. Такі бажані подарунки отримали дітлахи, які приїхали до Рівного з Сєвєродонецька. Вітав малечу сам Святий Миколай, а з ним і наша знімальна група.

Веселі танці та співи колективів Палацу дітей та молоді на великій сцені. Це урочистий концерт до Дня Святого Миколая, на який завітав і сам винуватець свята. Основна мета привітати усіх діток, нагадати, що варто слухатись батьків, вести себе чемно, а ще не забувати мріяти. Адже тоді усі бажання збудуться. Здійснились мрії і у трьох гостей нашого міста, що приїхали з Сєвєродонецька. Цьогоріч вони теж стали учасниками акції "Добро на Різдво". Для дітей це стало справжнім сюрпризом.

Як застосовуватиме свій подарунок дівчинка знає.

Отримав бажане завдяки акції "Добро на Різдво" і Даниїл Коваленко.

Третій подарунок - ноутбук дістанеться до свого адресата вже днями, адже учасник акції Юрій Ямнов за станом здоров'я не зміг завітати на Рівне нщину.

Як переконує керівник Сєвєродонецького міського центру дитячої та юнацької творчості Ніна Буряк поїздка для її вихованців стала справжньою новорічно-різдвяною пригодою.

І стосуються поради Чудотворця не лише дітей, а й дорослих.