Він помер від одного удару ножем у груди. Між співмешканцями відбулась сварка під час застілля. Чоловік схопив ножа і вдарив себе. Щоправда так розгортались події за словами жінки.

Як насправді все було - з’ясовують правоохоронці. На ножі знайшли відбитки пальців співмешканки. Відкрили кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства.

Чоловік проживав зі своєю співмешканкою та її батьками у мікрорайоні Тинне. Люди винаймали приватний будинок. Того дня конфлікт між ними розгорівся під час обіду.

Сусіди не чули ніякої сварки. Зрозуміли, що щось сталось коли до будинку приїхала швидка.

Пораненого завезли в обласну лікарню Рівного. Однак через короткий час він помер. Чоловіку було 27 років. Він працював таксистом. Його автомобіль і досі стоїть біля будинку. Спільних дітей у пари не було. У жінки є син від першого шлюбу. Хлопчика сьогодні з дому забрали педагоги.

За словами правоохоронців, співмешканка загиблого чоловіка не затримана. Втім ні вона ні її батьки, розповісти як стався інцидент – відмовились.

Співмешканці загиблого 25 років. Сусіди розповідають різне. Одні вірять, що вона зарізала чоловіка – інші ні.

У поліції зараз з’ясовують за яких саме обставин загинула людина. Проводяться відповідні експертизи. Поки не можуть з впевненістю сказати, що жінка вчинила вбивство, але відбитки її пальців на ножі виявили.

Якщо правоохоронці з’ясують, що це було самогубство – відповідати за скоєне буде нікому. У протилежному випадку санкція інкримінованої статті може загрожувати жінці до 15 років у в’язниці.