За минулі вихідні на території області зареєстровано 8 дорожньо-транспортних пригод, у яких 12 осіб травмовано. Виявлено 16 порушень Правил дорожнього руху, з яких 10 — керування транспортним засобом у нетверезому стані.

18 грудня на вулиці Центральній села Серники Зарічненського району, з невідомих поки причин, відбулося зіткнення трьох транспортних засобів «ВАЗ 21112 110-01» під керуванням водія, 1993 року народження, жителя міста Тернопіль, «FORD TRANSIT», власником якого є житель села Зелена Діброва,Зарічненського району, 1966 р.н., та «ВАЗ 210700-20», власником якого є житель села Соломир Зарічненського району, 1973 р.н. Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ 210700-20» отримав тілесні ушкодження, з якими був доставлений в приймальне відділення Зарічненської ЦРЛ. Після надання медичної допомоги залишив лікувальний заклад.

19 грудня в селі Мочулище Дубровицького району водій автомобіля "Mitsubishi Galant ", 1988 року народження, житель міста Київ, з невідомих поки причин, допустив наїзд на велосипедиста, 1987 року народження, місцевого жителя. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований в травматологічне відділення Дубровицької ЦРЛ.

Також, 19 грудня поблизу села Малі Дорогостаї Млинівського району водій автомобіля «ВАЗ 21214», 1988 року народження, житель смт Млинів, з невідомих поки причин, допустив наїзд на пішохода, 1967 року народження, жителя села Маслянка Млинівського району. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований в травматологічне відділення Млинівської ЦРЛ.

20 грудня в місті Рівне на вулиці Князя Володимира, поблизу автозаправки «ОЛАС», невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на пішохода, 1989 року народження, місцевого жителя, після чого зник з місця події. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, з якими був доставлений в реанімаційне відділення ЦМЛ м. Рівне . Наразі працівники поліції проводять оперативно-пошукові заходи щодо розшуку водія та автомобіля, який причетний до ДТП.

20 грудня на автодорозі "Київ-Чоп" в селі Вересневе Рівне нського району, водій автомобіля "Mitsubishi Galant ", 1981 року народження, житель міста Рівне , з невідомих поки причин, допустив наїзд на автомобіль “Opel Omega” під керуванням рівнянина, 1974 року народження, який зупинився на узбіччі. Внаслідок ДТП водій автомобіля "Mitsubishi Galant " отримав тілесні ушкодження, з якими був доставлений в приймальне відділення Рівне нської ЦМЛ.

Того ж дня, 20 грудня, в місті Рівне на перехресті вулиць Соборна-Чорновола водій, 1985 року народження, житель обласного центру, керуючи автомобілем "ЗАЗ Ланос", здійснював поворот ліворуч на дозволений сигнал світлофора з вулиці Чорновола на вулицю Соборна. У цей момент його легковик з лівого боку вдарив автомобіль "Mitsubishi Lancer", який, не зупиняючись, зник з місця події. Внаслідок ДТП водій автомобіля "ЗАЗ Ланос" отримав тілесні ушкодження, з якими був доставлений в приймальне відділення обласної лікарні.

Поблизу села Мости Здолбунівського району, 20 грудня водій автомобіля «FIAT DUCATO», 1963 року народження, житель міста Ізяслав Хмельницької області, з невідомих поки причин, наїхав на придорожнє дерево. Внаслідок ДТП пасажир та пасажирка автомобіля, 1964 та 1958 р.н., жителі міста Ізяслав, отримали тілесні ушкодження, з якими були госпіталізовані в травматологічне відділення Здолбунівської ЦРЛ; троє пасажирок автомобіля, 1959, 1954, 1960 р.н., жительок міста Ізяслав, отримали тілесні ушкодження, з якими були доставлені в приймальне відділення Здолбунівської ЦРЛ та після надання медичної допомоги відпущені додому.

Повідомоляє відділ управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Рівне нській області