У Луцьку на Малоомелянівському провулку трапився жахливий приклад надзвичайно жорстокого поводження з тваринами. Так, господар собаки наколов домашнього улюбленця на вила, внаслідок чого песик помер.

Пізно ввечері до директора КП «Ласка» поступило звернення від дільничного інспектора та служби 15-80. «Чоловік наколов собаку на вила, тварина ще жива, допоможіть їй», - йшлося у повідомленні. Так, одразу після повідомлення, очільниця КП «Ласка» зв’язалась із чоловіком, в якого на подвір’ї перебувала собака, і який звернувся до міліції, він пояснив, що тварина не його, просто прибилась до них, а сусід уже вдруге робить такий жахливий злочини – уже другого песика проколює на смерть.

«Чоловік пожалів песика думаючи, що той проживе останні хвилини, - забрав на подвір’я, щоб хоч не посеред дороги помирав. Та пес боровся за життя, тому чоловік привіз його до КП «Ласка». Ветиринарні лікарі КП «Ласка» зробили, усе, що могли, проте тварина була в дуже критичному стані, й вона померла. До останнього працівники «Ласки» сподівалися на чудо», - каже Дана Новарчук.

Тим часом захисники тварин чекають на результати розслідування.

«Якщо факт злочину підтвердиться, ми вимагатимемо найсуворішого покарання за жорстоке поводження із тваринами - ув’язнення терміном на 2 роки», - переконує очільниця КП «Ласка» Дана Новарчук.

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини.