Дитячі мрії мають здійснюватися, особливо напередодні новорічно-різдвяних свят. Для цього Палац дітей та молоді спільно із телеканалом "Рівне 1" вже вкотре проводить благодійну акцію “Добро на Різдво”. Цьогоріч на здійснення своїх мрій чекають 17 дітлахів не тільки із Рівненщини, але й зі Сходу України. Про бажання декількох дітей ми вже розповідали в ефірі першого місцевого, а більше про саму акцію, яка стартувала саме сьогодні у сюжеті наших журналістів.

Акція «Добро на Різдво» у Рівному проводиться вже втретє. Однак, особливістю цьогорічного дійства є те, що до рівненських дітей долучилися їхні однолітки з Сєверодонецьку. Одним з яких став дев’ятирічний Даниїл. У рідному місті хлопчик займається шахами та грає на балалайці. На свята Даниїл мріє про два подарунки - отримати I PAD та аби в Україні настав мир.

Загалом зі Сходу до Рівного завітало троє маленьких гостей. Організатори акції роблять все можливе, аби ця мандрівка запам'яталася дітям на довго . Тому запланували насичену програму із майстер-класами, співами та танцями. Батьки такій акції надзвичайно раді, адже їхні діти мають змогу отримати незабутні емоції, яких так не вистачає у повсякденному житті.

Подарувати свято дітям, якого вони позбавлені – ось основний меседж акції «Добро на Різдво», наголошують організатори. Суть проекту в тому, аби благодійники та діти знайшли один одного. В цьому їм допоможуть волонтери Молодіжної палати ПДМ та Парламенту дітей міста.

Партнером акції «Добро на Різдво» є і телеканал «Рівне -1». Щодня в ефірі першого місцевого журналісти розповідають історії маленьких героїв, які діляться своїми мріями та сподіваннями.

Тож, якщо ви бажаєте поділитися частиною родинного тепла та здійснити різдвяну мрію маленьких героїв, слідкуйте за сюжетами на першому місцевому та долучайтеся до акції «Добро на Різдво».