На Рівненщині викрито слідчого районного відділення поліції на хабарі за вирішення питання щодо перекваліфікації злочину із подальшим закриттям кримінального провадження

Військовою прокуратурою Рівне нського гарнізону Західного регіону України спільно із УСБУ в Рівне нській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди слідчим Рівне нського районного відділення поліції від громадянина Х. за перекваліфікацію і закриття кримінального провадження стосовно останнього.

Грошові кошти виявлені та вилучені в повному обсязі під час огляду місця події.

pic

pic

pic

Корупціонера затримано та йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

На цей час вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України

pic