Напередодні свята рівнянка, яка попросила залишитись анонімною, якраз отримала зарплату. Але у маршрутці жінка згубила гаманець з грошима та банківськими картками. Жінка вже було змирилась з тим, що не зможе повернути втрачене, як до неї зателефонував водій маршрутки.

Історію про передсвяткове диво опублікувала на своїй сторінці у ФБ рівненська журналістка Анна Махно:

"Рівнянка саме отримала зарплату 1 700 гривень. Увечері повертаючись додому у маршрутці вона розплатилася за проїзд та не помітила як у неї випав гаманець у салоні. Спокійно пішла собі додому. Вже згодом помітила, що усі гроші, які заробила за місяць, а ще банківські картки, зникли. Звичайно розчаруванню не було меж - на носі новорічні свята. Та вже на наступний день у неї задзвонив телефон. Піднявши слухавку вона почула чоловічий голос, який повідомив, що її гаманець знайшли і готові повернути. Як виявилося, телефонував водій маршрутки. Гаманець із грошима рівнянки у салоні знайшли пасажири і передали шоферу. Той кинувся на пошуки власниці. Знайшов її номер телефону завдяки її банківським карткам. Вже згодом водій привіз гаманець рівнянці з усім тим, що знаходилося в середині. Жінка хотіла якось віддячити шоферу, та той відмовився від будь-яких фінансових винагород, пояснюючи, що так має чинити кожен."

За словами Анни Махно, жінка відмовилась афішувати своє ім'я.

Реальна історія в переддень Святого Миколая. Рівнянка саме отримала зарплату 1 700 гривень. Увечері повертаючись додому...

Опубліковано Анною Махно 18 грудня 2015 р.