Двоє молодих футболістів з Південної Америки вже тренуються разом із гравцями нашого клубу. Поки юнаки проходять навчально-тренувальний збір на Львівщині, а вже найближчим часом матимуть нагоду проявити себе у товариській грі. Знайомився з потенційними легіонерами "Вереса" і Перший місцевий.

Гравці народного клубу "Верес" зараз проходять навчально-тренувальний збір на Львівщині. Прибули сюди і двоє потенційних граців. Це 19-річні бразильці. Лукас - атакувальний півзахисник. У футбол грає з 7 років. До приїзду у рівненську команду встиг відзначитися у португальському клубі «Пастелейра».

Так само з дитинства грає у футбол і лівий півзахисник Фабіо. Він вже встиг змінити кілька клубів на Батьківщині, а останні три місяці тренувався в Угорщині, у клубі який відповідає нашому другому дивізіону.

Привіз хлопців в Україну спортивний директор "Вереса". Каже, зараз гравці адаптуються та прагнуть показати на що здатні. Вони молоді й амбітні - те, що потрібно рівненській команді.

Чи залишаться Лукас та Фабіо у складі "Вереса" стане зрозуміло за результатом зборів. Тим паче, каже Юрій Панфілов, це не єдині іноземці, які хочуть спробувати свої сили у народному клубі.