Напередодні Новорічно-різдвяних свят у Рівному стане простіше поділитись родинним теплом із тими, хто цього не абияк потребує. Вже втретє в нашому місті стартує благодійна акція Палацу дітей та молоді та телеканалу Рівне 1 "Добро на Різдво". А в ефірі Першого місцевого ми щодня розповідатимемо про дітей- учасників акції, які ділитимуться із глядачами своїми мріями та бажаннями, і які можливо саме ви захочете здійснити. Чергова історія, про одинадцятирічну школярку Надію Грищенко, яка вже опановує комп'ютерні програми та має чимало мрій, здійснити, які може хтось з вас.

Непосидюча, відкрита та доброзичлива. Це п'ятикласниця Надія Грищенко, яка полюбляє читати, малювати, а ще дуже любить тварин. Вона мріє про окрему кімнату, та не лише.

У родині є комп'ютер, розповідає мама Надійки Вероніка, однак для батьків це не лише розвага, а й робота. І мама, і тато дівчинки працюють у сфері ай-ті технологій.

Одинадцятирічна Надійка, - розповідає мама, не всидить на одному місці і 5 хвилин незважаючи на діагноз ДЦП. А ще вона дуже швидко захоплюється успішними людьми.

Тож нині дівчинка поглиблено займається англійською мовою, у школі вивчає ази інформатики. У неї є гарний приклад, та є до чого прагнути - тато викладає комп'ютерні дисципліни. Однак, не навчанням єдиним.

Фізичні навантаження Надійці потрібні. Дівчинці корисно відвідувати заняття з плавання, однак останнім часом з конкретних причин, розповідає мама, вона їх не відвідує.

Здійснити мрії маленької Надійки батьки на жаль нині не можуть.

Тож якщо ви хочете допомогти здійснити мрії Надійки Грищенко, шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".