У Рівному не розминулись три автомобілі. А саме Камаз, Шкода та Пежо. Удар був доволі сильним. Адже фургон перетворився на купу металобрухту. У салоні знаходився тільки водій. Він до-речі поліцейський. Чоловік дивом вижив. Його та водія Шкоди швидка повезла у лікарню.

Вранці в мікрорайоні Тинне сталася аварія. Водій автомобіля "Пежо", не справився із керуванням та зіткнувся із автомобілем "Шкода", водій якого рухався у тому ж напрямку. Від удару "Пежо" виїхало на зустрічну смугу, де зіткнулося із вантажним автомобілем. 52 річний водій камазу переконаний, аварії було не уникнути.

Загиблих немає. Із легкими тілесними ушкодженнями за допомогою до медиків звернулися двоє водіїв іномарок. Свідки переконують основна причина аварії - погодні умови.

В свою чергу, дорожня служба, яка приїхала на місце ДТП, запевняє - ніякої ожеледиці немає .

За кермом "Пежо" перебував поліцейський. Він повертався додому з чергування, був поза службою та тверезим. А що стало причиною аварії, з’ясовує поліція.

Що стало причиною цієї пригоди, з’ясовують слідчі. І водночас радять свім водіям бути обережними та завжди уважними за кермом.