Не залишайте дітей без нагляду. Ця настанова завжди актуальна. Так у Рівному шахрайка грабувала маленьких дівчаток, які бавились на майданчиках без нагляду дорослих. Знайомилась, поправляла зачіску і знімала золоті сережки. Жертв шахрайки аж 12. Затримати не чесну на руку жінку вдалось випадково.

Шахрайка обкрадала дітей в районі Боярка Ювілейний жінці 26-років. Аби не викликати підозр брала із собою трирічну доньку. Підходила до дівчаток, які бавилися на ігрових майданчиках без нагляду дорослих. Знайомилася та пригощала солодощами. А потім жінка знімала золоті прикраси. За словами правоохоронців, допоки діти оговтувалися, крадійка покидала місце злочину.

Шахрайка зізналася. що скоювала злочини через брак коштів. Затримана ошукала дванадцятьох дітей. Усі золоті вироби вона здавала у ломбарди. Чи повернуть викрадені сережки потерпілим правоохоронці мовчать. Деякі рівненські матусі вважають що у біді винні батьки потерпілих дітей. Адже не можна залишати своїх малюків самих без нагляду на дворі.

Перш за все, вчіть дітей не контактувати з незнайомими людьми і тим паче розмовляти з ними.