За наругу над могилою на лаві підсудних може опинитися 28-річна жителька Млинівського району. Аби дістати фото із труни, жінка на сільському кладовищі розкопала майже всю могилу. Завершити задумане їй завадили працівники поліції.

Повідомлення, що дружина розкопує могилу діда, надійшло на спецлінію «102» о пів на дев’яту вечора від її чоловіка, 28-річного жителя Млинівщини.

pic

– Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, застала на цвинтарі жінку за розкопуванням могили чоловікового діда, якого поховали 11 грудня, – повідомив начальник Млинівського відділення поліції Сергій Волков. – Як та пояснила правоохоронцям, вона хотіла лишень дістати фото свого чоловіка, яке поклала у труну.



pic

За наругу над могилою відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 297 Кримінального кодексу, яка передбачає штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.