Напередодні Новорічно-різдвяних свят у Рівному стане простіше поділитись родинним теплом із тими, хто цього не абияк потребує. Вже втретє в нашому місті стартує благодійна акція Палацу дітей та молоді та телеканалу Рівне 1 "Добро на Різдво". А в ефірі Першого місцевого ми щодня розповідатимемо про дітей- учасників акції, які ділитимуться із глядачами своїми мріями та бажаннями. Друга історія, про спортивного та активного старшокласника Віталія Цісарука, мрію якого може захочете здійснити саме ви.

Знайомтесь, це 15-річний школяр Віталій Цісарук. Хлопець активний, впертий та спортивний. Фізичній підготовці приділяє чимало зусиль, полюбляє уроки допризовної підготовки, два роки активно займався плаванням, а ще грає у футбол.

Віталій мріє у майбутньому про військову кар'єру аби піти по стопам батька, який в зоні АТО захищав нашу Батьківщину та героїчно загинув. Нині ж юнак має хобі - катання на роликах, - розповідає мама Наталія.

Зараз Віталік має ролики, які йому вже замалі та декілька разів ремонтувалися. Мріє про надміцні, показує бажану модель в інтернет магазині.

Щоб удосконалити свої вміння Віталій потребує сучасних роликових ковзанів, адже старі не дають можливості займатися улюбленою справою. Втім, як справжній чоловік, юнак не зважаючи на замалий розмір роликів, на вулиці демонструє свої вміння. Якщо ви хочете втілити у життя мрію Віталіка про новий спортивний інвентар шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".