Лише на четвертому пленарному міські обранці почали займатися питаннями обласного центру. Заслухали звіт про виконання міського бюджету, одразу перевиконання поділили, продовжили кілька договорів оренди землі, надали матеріальну допомогу нужденним а насамкінець - посварились.

Частину змін до бюджету обласного центру профільна комісія розглядала просто перед початком сесії в кулуарах Рівне ради. Документи підписували мало не на коліні. Через це навіть початок засідання затягнувся мало не на пів години. Чи не найболючішим були 15 мільйонів гривень на індексацію заробітних плат бюджетникам. Адже ці вони мали фінансуватись з держбюджету, проте в столиці грошей на це не передбачили.

А ще на четвертому пленарному засіданні міські обранці згадали про настанову голови тервиборчкому, яка відкривала першу сесію. Адже 15 округів у місті залишились без своїх представників у сесійній залі. Вирішили питання вирішувати.

А насамкінець, розподіливши матеріальну допомогу і продовживши кілька договорів оренди міської землі у сесійній залі ще й сварка виникла. Але про неї вже завтра. У Випуску Новин на Першому місцевому.