Тут під час ремонтних робіт двоє працівників Жеку впали з даху п’ятиповерхівки. Один чоловік помер дорогою до лікарні, життя іншого намагались врятувати медики але не змогли. Він помер у реанімаційному відділенні.

Двоє працівників Жеку, одному з яких 45, а іншому 29 років, вилізли на дах п’ятиповерхівки на вулиці Набережній. Хотіли ремонтувати покрівлю, яку пошкодила негода.

З невідомих причин двоє робітників зірвались з покрівлі будинку і впали донизу. Люди лише здогадуються як це сталось. Нібито один рятував іншого і двоє впали.

Мешканці будинку побачили травмованих працівників і відразу викликали швидку. 45-річний чоловік від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги. Молодший працівник лише дві доби прожив у лікарні і також загинув. Медики кажуть, травми були надто важкі.

Як насправді все було і що двоє працівників робили у вихідний день на даху будинку, не вдалось з’ясувати і в головного комунальника Рівного. Мовляв самі з’ясовують всі обставини.

А от управлінню держпраці ЖЕК уже надав свої пояснення. Відхрещуються від трагедії. Мовляв, робітники з власної ініціативи вилізли на п’ятиповерхівку у вихідний день.

Чи справді це так – з’ясує спеціально створена комісія. Ведеться слідство і у поліції.

Тим часом у деяких мешканців Набережної вже є версії чому сталась трагедія. Мовляв, чоловіки були напідпитку.

У ЖКП «Сонячне», де працювали чоловіки, не вірять у чутки.

Відомо що обидва чоловіки мали родини, старший проживав у Рівному, молодший у селищі Оржів. Як все сталось того злощасного дня, чи пили працівники алкоголь чи понесе відповідальність за дії своїх підлеглих керівництво Жеку, стане відомо згодом, коли будуть проведені всі експертизи. Санкція інкримінованої статті передбачає до восьми років за гратами.