В обласному конкурсі-змаганні учнівської молоді з радіоелектронного конструювання перемогла команда Сарненського району

10-11 грудня 2015 року комунальним закладом “Рівне нський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді” Рівне нської обласної ради проведений обласний конкурс-змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання, у якому взяли участь 5 учнівських команд (13 учасників).

Мета конкурсу – виявлення та підтримка обдарованої молоді, стимулювання інтересу дітей до поглибленого вивчення технічних знань в галузі вітчизняної та світової радіоелектроніки; стимулювання творчого та інтелектуального розвитку; зростання технічної майстерності учнівської молоді та задоволення її потреб в творчій самореалізації; організація змістовного дозвілля дітей та юнацтва; популяризація науково-технічної творчості серед учнівської молоді області.

pic

pic

pic

Учасники виборювали першість у двох вікових категоріях: молодша (12–14 років) та старша (15–18 років). Програмою змагань було передбачено проведення теоретичного заліку, розробки друкованої плати та монтаж радіоелектронного пристрою.

Розробка друкованої плати відбувалась у два етапи: розробка друкованої плати на папері і перенесення малюнка друкованої плати на фольгований текстоліт. Далі учасники приступили до монтажу самого радіоелектронного пристрою. Вироби оцінювалися за раціональністю розміщення радіодеталей на платі, естетичним виглядом та працездатністю самого пристрою.

pic

pic

pic

Переможці визначилися за найбільшою сумою балів учасника, нарахованих йому за теоретичний залік, розробку та монтаж пристрою.

У командній першості перемогу здобули:

І місце - команда Сарненського районного будинку дітей і молоді;

ІІ місце - команда Рівного міського центру творчості учнівської молоді;

ІІІ місце - команда Дубенської міської станції юних техніків.

За інформацією КЗ “Рівне нський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді” Рівне нської обласної ради

pic