Напередодні Новорічно-різдвяних свят у Рівному стане простіше поділитись родинним теплом із тими, хто цього не абияк потребує. Вже втретє в нашому місті стартує благодійна акція Палацу дітей та молоді та телеканалу Рівне 1 "Добро на Різдво". А в ефірі Першого місцевого ми щодня розповідатимемо про дітей- учасників акції, які ділитимуться із глядачами своїми мріями та бажаннями, і які можливо саме ви захочете здійснити. Перша історія, про першокласницю Ангеліну Яценю, яка мрія виступати на великій сцені та ділитись з оточуючими своїми талантами.

Це світловолосе янголятко - семирічна Ангелінка Яценя. Дівчинка, незважаючи на діагноз епілепсія дуже творча, життєрадісна та не обмежується однією справою. Вона і співає...

І малює...

І вчиться грати на піаніно. Дівчинка щонайменше тричі у тиждень відвідує музичні заняття вже майже рік. А вони позитивно впливають на Ангелінку, розповідає мама Руслана, яка виховує доньку самотужки.

Однак, вдома дівчинка тренуватись не може. Немає головного. Музичного інструменту.

Однак, Ангелінка не опускає рук. Про своє бажання повідомила головного чарівника - Діда Мороза. Вірить, він може здійснити її мрію, тож разом із мамою написала йому листа.

Більше того, музичну грамоту з донею опановує вже і мама, однак у ролі викладача виступає Ангелінка. Та допоки мрія маленької дівчинки ще не здійснилась вона вчиться грати на паперовому піаніно.

Якщо ви хочете допомогти Діду Морозу втілити мрію Ангеліни шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво", аби про паперове піаніно дівчинка забула назавжди.