Насправді по-родинному відзначили андріівські вечорниці рівняни, які живуть неподалік пивзаводу. Іх на вареники збирають вже четвертий рік поспіль. Цьогоріч на вечорниці прийшли цілими сім'ями. Як розважалися та яких гостей запросили на свято

Рівнянка Лідія про святкування Андріївських вечорниць знає ще з дитинства. Про традиції святкування їй розповіла мама. Пригадує, у давнину вечорниці святкували після закінчення польових робіт.

Нині ж все стало набагато сучаснішим, каже жінка.

Найменші гості вечорниць розважали рівнян українськими піснями та усі разом заспівали гімн нашої держави.

Організатор свята Наталія Кулик, розповідає, щороку з радістю відзначають такі свята. Так, як Адріївські вечорниці одне із традиційних українських свят, де ворожать, співають веселяться, та усі великою родиною проводять весело час. На вечорницях гостей частували справжніми українськими національними стравами.

Свято Андріївських вечорниць для мешканців вулиць, що поруч з "Рівне м" вже четвертий рік поспіль відбувається з ініціативи і підтримки директора рівненського пивзаводу Маріяна Годи.

Родзинкою свята став запальний та веселий танець "циган", у яких перетворилися гості вечорниць.

На святкуванні вечорниць усі об'єдналися у справжню, велику та дружню родину. Разом співали пісень, танцювали, брали участь у різних конкурсах, пригощалися смачними стравами та частувалися запашною свіжоспеченою калитою.