Триває збір коштів на операцію для маленького дворічного квасилівчанина Сергійка, у якого хворе серце. Як повідомила мама дитини Олена Лисюк, змінився номер картки, на яку можна перераховувати кошти.

Олена Лисюк розповіла, що станом на сьогодні зібрано уже 12 тисяч гривень, але цього поки недостатньо для проведення операції:

- Вдячна усім, хто перераховує нам кошти. Нещодавно пошкодилася попередня картка "Приватбанку", на яку надсилали нам пожертви, тож днями я оформила нову. Їздили з Сергійком у Київ на повторну консультацію. Там нам рекомендували робити операцію ще до нового року. Часу залишається дуже мало. Крім того, операція уже коштуватиме 27 тисяч гривень, а не 25, як думали раніше, адже виріс курс євро.

Сергійко Лисюк народився з вродженою вадою серця – відкритим артеріальним клапаном. Найближчим часом йому потрібно зробити операцію на серце в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені Миколи Амосова у Києві. Але сім’я Сергійка не має змоги самостійно оплатити вартість операції.

Номер нової карти "Приватбанку", на яку можна перераховувати кошти на операцію Сергійкові: 5168 7572 9777 8914. Лисюк Олена Анатоліївна.

Контактний телефон: 067-278-96-49.

Групи допомоги Сергійкові Лисюку в соціальних мережах:

«Вконтакті»: http://vk.com/club104175803

«Однокласники»: http://ok.ru/proshuvskh

Про це повідомили у прес-службі громадської організації "Новий Квасилів"