Два бразильські футболісти приєдналися до гравців Народного Клубу «Верес», які зараз проходять навчально-тренувальний збір на Львівщині. Товариський поєдинок проти «Погоні» вони не проводили, адже лише напередодні прибули у розташування клубу. Обом хлопцям по 19 років.

Лукас (Лукас Гомес Борба, на фото - праворуч) – атакувальний півзахисник. Народився у місті Куритиба (штат Парана). Футболом займається з семи років. У школу клубу «Парана» (Куритиба) потрапив в 14 років. У 18 років переїхав до Європи, де виступав за скромний португальський клуб «Пастелейра».

Фабіо (Фабіо Енріке Кларіндо, на фото – ліворуч) – лівий півзахисник. Народився у місті Уругваяна (штат Ріо-Гранде-ду-Сул). Починав свій шлях у школі клубу «Греміо» (Порто-Алегрі). В 12 років перейшов у клуб «Парана» (Куритиба). В 16 років спробував свої сили у футзалі. Перший професійний досвід отримав у клубі третього бразильського дивізіону з міста Санта-Катаріна.

Юрій Панфілов, спортивний директор НК «Верес»:

- Запросили хлопців завдяки моїм контактам в Бразилії та Європі. Вони ще дуже молоді, але мають непогані відгуки. Хочемо побачити їх у роботі, оцінити їх здібності. Може таке бути, що вони і не підійдуть нам. Але я маю контакти й з іншими іноземцями.

Проявити себе у грі бразильські новобранці зможуть 19 грудня. Цього дня «Верес» проведе ще один товариський матч.

Про це повідомили у інформаційній службі НК «Верес»