Працівники поліції Рівненщини, які здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, виявили автомобіль, свідоцтво про реєстрацію якого містило ознаки підробки, а також транспортний засіб, що перебуває на території України з порушенням митних правил.

11 грудня близько 21 години під час нагляду за безпекою дорожнього руху в місті Березне працівники поліції зупинили автомобіль «MERCEDES-BENZ S400». За кермом транспортного засобу перебував 23-річний місцевий житель.

При перевірці вищевказаного автомобіля за наявними базами було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має явні ознаки підробки, а номери вузлів та агрегатів не відповідають записам у відповідній базі.

Автомобіль та водія було доставлено в Березнівське відділення поліції ГУНП для подальшого прийняття рішення.

Цього ж дня, близько 23 години, працівники поліції роти ДПС ДАІ, підпорядкованої ГУНП, на стаціонарному посту № 2, що в місті Сарни, зупинили автомобіль «AUDI A6». За кермом іномарки перебував 23-річний житель смт. Клесів.

При перевірці транспортного засобу за наявними базами було встановлено, що легковик на території України не зареєстрований та був ввезений поза митним контролем.

Вказані події зареєстровані у журналах Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення Березнівського відділення поліції та Сарненського відділу поліції. Проводиться перевірка.

Аби не стати власником незаконного автомобіля працівники поліції радять при купівлі транспортного засобу відразу здійснювати його перереєстрацію у діючих сервісних центрах МВС.

Про це повідомляє відділ Управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції Рівне нської області.