Учора ввечері, 11 грудня, на Рівненщині сталося три дорожньо-транспортні пригоди, в яких загинули троє людей.

О 17 годині надійшло повідомлення на спецлінію «102», що на автодорозі «Київ-Чоп» у с. Біла Криниця Рівне нського району під колеса автомобіля потрапила жінка. Поліцейські встановили, що 40-річний водій автомобіля «KIA Sportage», рухаючись зі сторони Києва в напрямку Львова, скоїв наїзд на 70-річну рівнянку, яка переходила дорогу по регульованому пішохідному переходу. За кермом перебував киянин. Зі слів очевидців, жінка намагалася встигнути на автобус. Від отриманих травм пенсіонерка загинула на місці пригоди.

pic

Через годину по тому у Радивилівському районі під колеса транспортного засобу потрапив ще один пішохід. О 18 годині на автодорозі «Київ-Чоп», поблизу с. Крупець, 45-річний харків’янин, керуючи автомобілем «Lexus», скоїв наїзд на 48-річного жителя Львівської області, який переходив дорогу поза населеним пунктом у невстановленому місці. Після удару чоловік опинився на зустрічній смузі, де його тіло переїхали ще три транспортні засоби. Чоловік загинув відразу.



pic

І близько 21 години на автодорозі «Домано-Ковель-Чернівці-Тереблече», поблизу с.Дитиничі, загинув водій. Поліцейські Дубенського відділу встановили, що 41-річний житель м. Тернопіль, керуючи автомобілем «AUDI Q7», рухався у напрямку Кременця. Не вибравши безпечної швидкості руху та не врахувавши дорожньої обстановки, він з'їхав у кювет. В результаті ДТП водій загинув на місці пригоди.

pic

За усіма фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

pic

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області