У середу, 9 грудня, у Рівному під стінами митниці агресивно налаштований натовп людей не хотів випускати слідчого, який там проводив обшук. У нього намагалися відібрати речові докази. Так вчинили прихильники начальника Рівненської митниці ДФС Олега Вавровського.

Інцидент трапився після того, як у приміщенні митниці співробітники відділу власної безпеки ДФС Рівне нщини спільно із слідчим слідчого відділу прокуратури провели обшук. Це відбувалося у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом використання начальником Рівне нської митниці ДФС Вавровським Олегом Анатолійовичем службового автотранспорту у власних цілях, не пов’язаних із виконанням службових обов’язків. За результатом обшуку вилучили речі та предмети, які мають значення доказів у кримінальному провадженні.

Тим часом правоохоронці застали Олега Вавровського на робочому місці, хоча, за попередньою інформацією, він постійно перебував на лікарняних.

Надійні джерела повідомляють, що для Вавровського це привід відтягнути термін розслідування кримінального провадження та в подальшому вплинути на його закриття.

Натомість після проведення обшуку під стінами митниці зібралися агресивно налаштовані прихильники Олега Вавровського.

Завдяки злагодженим діям, співробітники власної безпеки та Рівне нського міського відділу поліції попередили втрату важливих доказів, отримавши при цьому тілесні ушкодження.

За фактом втручання в діяльність працівників правоохоронного органу та нанесення їм тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження.

Досудове розслідування триває, повідомили з відділу власної безпеки при ГУ ДФС у Рівне нській області ГУ власної безпеки ДФС України.