"Дитяча телестудія "Рівне 1" обрала переможців конкурсу "Випікаємо разом". Ними стали троє маленьких господинь. За свої кулінарні подвиги дівчатка отримали цікаві та корисні подарунки. Якими кулінарними шедеврами дітки вразили читачів сайту Першого місцевого?

Трирічна Вікторія - найменша з переможниць конкурсу "Випікаємо разом". Мама дівчинки Альона Рудюк зізнається, старша донечка Настя змусила сім'ю взяти участь у конкурсі. Усі разом спекли яблучно-шоколадну шарлотку. Вправлялася із випічкою й маленька переможниця Вікторія. Вона постійно завзято господарює з мамою на кухні. Має і власні гастрономічні вподобання.

5-річна господиня Даринка Козак теж здивувала організаторів конкурсу кулінарним шедевром. Деякі страви малеча вже робить самостійно, а також допомагає мамі на кухні.

Оригінальні кейк-попси допомогли виграти й 6-річній Анастасії. Цей рецепт вона сама знайшла в інтернеті, і активно допомагала мамі готувати смаколики.

За свої кулінарні здібності дівчатка отримали книги з рецептами від партнера конкурсу "Книжкового супермаркету". У них вже вичитали кілька смачних страв, які пообіцяли приготувати рідним. Крім цього, переможниць запросили на зйомках програми "Кумедні пекарі" на "Рівне 1" та вручили інші подарунки.

Організатори конкурсу "Випікаємо разом" раді, що діти зі своїми батьками активно ділились своїми кулінарними подвигами з Першим місцевим. Тож на цьому не зупинятимуться і вже готують інтригуючі конкурси маленьким рівнянам та їхнім батькам.