Приємний аромат хвої, запах мандарин, бій курантів і загадування бажань. Саме так представляється головне свято - Новий рік. У передчутті приємної події, багатьом хочеться створити чарівну атмосферу в своєму будинку. Як перетворити інтер'єр у зимову казку навіть, якщо квартира дуже маленька? Ми знайшли 5 простих, але цікавих ідей, які допоможуть в цьому питанні.

Зимові візерунки

Дзеркало є в будь-якому будинку, і воно здатне задавати певний настрій. Можна почати прикрашати інтер'єр з нього. Як? Дуже просто! Будь-яку поверхню дзеркала легко задекорувати, і створити ефект припорошеного інеєм вікна, за допомогою трафарету і балончика з штучним снігом. Ідеально виглядають композиції зі сніжинками, сніговиками, ангелятами. Але не варто на цьому обмежуватися, можна доповнити композицію мішурою і гірляндами.

pic

Вази та скляні ємності

Частиною святкового декору можуть стати прозорі вази і скляні ємності. Тільки замість квітів у них можна поставити сухі гілочки і шишки, припорошені штучним снігом. Так вийде чудова зимова композиція, яка зробить атмосферу більш чарівної.

pic

Ілюзія снігу

Білий сніг - незмінний супутник зимового декору. Штучний сніг ідеально підходить для цих цілей. Сучасні виробники пропонують варіанти максимально наближені до сьогодення. Домогтися чарівної атмосфери з таким снігом легко. З сухого порошку можна створювати справжні замети. Всього пара чайних ложок сухої суміші, змішаних з водою, в лічені секунди здатні збільшитися в 30-40 разів.

pic

Ілюзію снігу можна зробити з найнесподіваніших речей, наприклад, з помпонів.

pic

Виручить текстиль

Текстиль - незамінний помічник у створенні затишної атмосфери. Якщо з певних причин немає можливості поставити ялинку в будинку, тоді допоможе текстиль. Варто тільки змінити чохли на декоративних подушках на новорічну тематику, і інтер'єр перетвориться.

pic

На стільці можна одягнути оригінальні чохли у вигляді ведмедів, сніговиків, шапок Діда Мороза. Постільна білизна в зимовому стилі подарує гарний передсвятковий настрій в спальній.

pic

І, звичайно ж, внесуть нотки затишку і тепла в'язані елементи в поєднанні з натуральним деревом.

pic

Зробіть ялинку вище

Коли кімната невелика, але дуже хочеться поставити ялинку, варто застосувати візуальну хитрість. Можна навіть маленьку ялинку зробити вище і створити ілюзію весоти, якщо поставити її на компактний журнальний столик або табурет.

pic