Весело, позитивно і цікаво - саме так відбулося нагородження переможців конкурсу “Випікаємо разом”. Малеча отримала свої подарунки, а ми - їхні щирі посмішки.



pic

Для "Дитячої телестудії "Рівне 1" вже стало традицією дарувати малюкам не тільки радість та посмішки, але й подарунки. Кожен конкурс особливий не тільки для нас, але й для наших маленьких переможців. Не винятком став і "Випікаємо разом". Цього разу нашими переможцями стали три маленьких принцеси: Настя, Віка та Дарина.

pic

Дівчатка поділилися з нами своїми емоціями:

"Знайшла я рецепт кейк-попсів в інтернеті, переглядаючи різноманітні рецепти. І вирішила приготувати. Мама з радістю мені допомогла. Окрім них, я люблю готувати різноманітні страви: салати, картопельку, каши, рис. Також готую солодке: вівсяне печиво, мафіни. Я допомагаю мамі робити все," - розповіла наша шестирічна переможниця Настя.

pic

Наша найменша переможниця, трирічна Віка, розповіла, що дуже любить допомагати мамі, так як і її сестричка Настя.

"Готувати люблю усе!" - сказала вона.

Іменинний торт готувати не просто, адже він має бути неперевершений. Всі нюанси цього мистецтва знає 5-річна Дарина, яка розповіла нам, що полюбляє допомагати мамі на кухні та любить не тільки готувати, але й смакувати.

pic

Кожна з переможниць отримала книжечку від нашого партнера - магазину "Книжковий супермаркет", яка допоможе нашим маленьким господиням готувати ще більше смачних страв.

pic

Окрім того, дівчатка отримали запрошення на зйомку програми "Кумедні пекарі" та фірмову ручку від телеканалу "Рівне 1". І також запрошення у резиденцію Святого Миколая, де на них чекає казкове дійство і солодкі подарунки.

Приєднуйтесь до "Дитячої телестудії Рівне 1". Попереду тільки найцікавіше!

pic