У вівторок, 15 грудня о 19:00 в театрі «Сонях», що у Рівному на вул.Черняка, 9, відбудеться останній у цьому році захід літературно-театрального проекту «Година в метро». Він буде цікавий кожному, бо цього разу актори читатимуть всесвітньо відому казку Льюїса Керролла «Аліса в країні див», а відбудеться усе за підтримки та безпосередньої участі рівненського телеканалу «Рівне 1»!

Усі пам’ятають історію про дівчинку Алісу, яка побігла за Білим Кроликом та потрапила у вельми незвичний світ? «Година в Метро» разом з "Рівне 1" запрошують рівнян до Країни Див! Працівники телеканалу перевтіляться у персонажів книжки та прочитають найцікавіші уривки історії. Ви зможете поспілкуватись з самою Алісою, випити чаю з Капелюшником та Шаленим Зайцем, отримати нестандартні відповіді на всі Ваші запитання від Чеширського кота. Також на Вас чекає смачне печиво та багато призів. Захід подарує безліч позитивних емоцій як дорослим, так і дітям. А також – щирий новорічний настрій, якого вистачить на усі зимові свята.

«Година в метро» - платформа для взаємодії літературного і театрального, цікавих книг й акторської майстерності, що є цікавинкою в культурному житті міста. Проект стилізований під читання у метрополітені, адже побутує думка, що люди, які користуються київським метро, читають у ньому найбільше, в порівнянні з іншими метрополітенами в Європі.

Організатор проекту «Година у метро» - Молодіжна платформа ЯСКРАВО.

Тож, чекатимемо Вас 15 грудня о 19.00 у театрі «Сонях», що знаходить за адресою м.Рівне , вул.Черняка, 9.

pic