Натомість перше засідання нового Рівненського міськвиконкому пройшло напрочуд спокійно та злагоджено. Його члени встигли розглянуть більше десятка питань. Поговорили про перевиконання бюджету, встановили тариф на проїзд у тролейбусах для учнів та студентів, а ще про застосування енергоощадних технологій у місті.

Перше засідання нового Рівне нського міськвиконкому розпочинається із представлення його нових членів. І після цього одразу начальник управління бюджету і фінансів звітує про перевиконання бюджету за 9 місяців. Крім того, Рівне частково виконувало і повноваження держави.

Проголосували члени міськвиконкому і за пільговий проїзд у тролейбусах.

Рішення підтримали. Відтак, вартість проїзду для студентів та учнів у тролейбусах у 2016 році становитиме 75 копійок. Обговорили і результати муніципальної програми сталого розвитку. Завдяки можливості співфінансування цьогоріч вдалось встановити 285 лічильників теплової енергії у багатоквартирних будинках.

Між тим на виконкомі стало також відомо і про створення муніципального спідвейного клубу, який фінансуватимуть з міської скарбниці.