У Рівному нетверезий чоловік постріляв собак. Вони не були безпритульними, а мали власницю. Все сталось у мікрорайоні Тинне на очах у численних свідків, серед яких і діти. Місцеві кажуть, стрілець вбивав тварин з рушниці, бо ті нібито його дістали. За даним фактом у міліції вже відкрили кримінальне провадження. Стверджують, людина не мала права вчиняти такі дії і тепер відповідатиме за законом.

Інцидент стався серед білого дня у мікрорайоні Тинне. Люди почули постріли. Кажуть, нетверезий сусід взяв рушницю і став вбивати собак.

Коли люди прибігли до водойми - дві тварини вже були застрелені. Тіла лежали у воді та на березі. Мисливці з рушницею не втекли, стояли на місці події.

Мешканці Тинного кажуть, стріляв лише один чоловік. Працює вчителем у місцевій школі.

Поспілкуватися зі стрільцем не вдалось. Хвіртка зачинена. На дзвінки ніхто не вийшов. Сусіди по різному ставляться до події. Одні засуджують, інші підтримують.

Проблема безпритульних тварин вже не один рік актуальна у Рівному, кажуть комунальники. Але відстрілювати собак забороняє закон, можна лише стерилізувати.

У цьому випадку правоохоронці вже розбираються. Встановили, що з мисливської гладкоствольної рушниці стріляв пенсіонер, якому 73 роки.

Якщо вину стрільця доведуть, йому загрожує від штрафу у 850 гривень до арешту на шість місяців. Водночас поліцейські просять і власників тварин бути пильними. Вигулювати своїх собак під наглядом та у намордниках і головне у відведених місцях.