Гральний бізнес в Україні поза законом. При чому як організація, так і участь в азартних забавах карається. Проте, зали гральних автоматів не поспішають зачиняти своїх дверей перед рівнянами.

Таких закладів у Рівному з десяток. Фактично, кожен любитель азарту у нашому місті знає, куди нести гроші. Тож, дефіциту відвідувачів, такі заклади, вочевидь, не мають. У деяких - навіть оковиту з-під прилавка клієнтам наливають. Традиційно, одноруких бандитів, у Рівному, маскують під лотерейні автомати. Тож, нині, це все виглядає як "миттєва лотерея", проте суть її залишається незаконною.

Місцеві активісти разом із журналістами неодноразово "накривали" подібні заклади та викликали поліцію. Правоохоронців хоча і не можна назвати бездіяльними, але результат залишається незмінним - однорукі бандити як працювали, так і працюють.

В Обласному управлінні поліції теж неохоче коментують слизьку тему грального бізнесу. Адже закон - як дишло. І повертають його на свою користь ті, у кого юристи кращі і грошей більше.

Відтак, напівлегальний бізнес зникне лише тоді, коли зникне на нього попит.