Історію становлення народного клубу "Верес" відтепер можуть побачити усі. Найкращі та найяскравіші моменти рівненського футболу презентували на фотовиставці "Так гартувався "Верес".

Найкращі світлини з домашніх матчів народного клубу "Верес" презентували у Рівному. Фотовиставка під назвою "Так гартувався "Верес" зібрала багато прихильників. Тут, і дебютний вихід на поле, перший гол, емоції та хвилювання фанатів. Відданий вболівальник Сергій Ляшук спеціально приїхав до Рівного, аби подивитися світлини та пригадати найкращі моменти улюбленої команди.

Яскраві світлини зацікавили і звичайних перехожих. Рівнянка Валентина прийшла на фотовиставку народного клубу "Верес" із 8-річною донькою, аби познайомити її з місцевим футболом.

Організатори фотовиставки зізнаються - добирати найкращі фотокартки було складно, адже всі моменти яскраві та неповторні. Тому представили 36 "моментів" з життя відновленої команди. Насолодитися найяскравішими моментами рівненського футболу може кожен, адже фотовиставка триватиме до 25 грудня.

У планах, кажуть організатори, створити колективну конкурсну фотовиставку становлення народної команди "Верес".