Та не жорстокі гіцелі з минулого десятиліття, а працівники центру стерилізації бездоглядних тварин. Саме їм на зграї безпритульних псів поскаржилися мешканці мікрорайону Північний. Як виловлюють чотирилапих у Рівному?

Полювання на "привидів". Принаймні так можна назвати вилов бездомних собак відповідними службами у мікрорайоні Північний. Працівники центру стерилізації бездоглядних тварин "КАТП 1728" отримали телефонну скаргу, що на вулиці Волинської Дивізії бездомний собака покусав дівчинку. Наступного дня працівники приїхали за викликом.

Приїхавши на місце злочину, працівники центру стерилізації бездомних собак не знайшли. Заявниця, яка скаржилася, на зв'язок не вийшла.

Рівнянин Олександр проживає у будинку Волинської Дивізії, 15. Каже, про випадок, що собака покусала людину, не чув. Лише запевняє, бездомні собаки на їхній вулиці є.

Така ж ситуація і на вулиці Коновальця. Мешканці будинків, кажуть, що собаки-безхатченки тут бігають.

Більше години тривала операція вилову бездоглядних собак. Втім, працівникам центру не вдалося відловити жодного пса. Бо ж ані на Волинської Дивізії, ані на Коновальця їх не побачили. Так само не змогли поспілкуватися і з жінкою, яка, власне, на собак і поскаржилась.