Учора, 2 грудня, ввечері компанія молодих хлопців «добряче» відпочила в одному із кафе Рівного. Близько першої ночі, повертаючись додому, на автовокзалі зустріли невідомого чоловіка. Слово за слово і в хід спочатку пішли кулаки, а потім — розкладний ніж. У результаті 43-річний мешканець села Колоденка Рівненського району отримав поранення.

Хтось із компанії викликав швидку медичну допомогу, а учасники сутички одразу кинулися навтьоки. Із проникаючим пораненням грудної клітки, пошкодженням правої легені, пораненням живота постраждалого госпіталізували у Рівне нську обласну клінічну лікарню. Саме працівники швидкої допомоги і повідомили про інцидент до поліції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та поліцейські Рівне нського відділу одразу розпочали пошуки нападника. А тим часом той зі своїм товаришем, добряче підігріті алкоголем, вирішили не зупинятися «на досягнутому». І тієї ж ночі на вулиці Київській намагалися обікрасти автомобіль. Однак їх упіймали «на гарячому» співробітники патрульної служби. Запрошені до поліцейського відділу молодики не зізнавалися у тому, що нещодавно покалічили людину. Оперативники Рівне нського ВП, які працювали на місці події, встановили прикмети підозрюваних. Як згодом стало відомо, вони співпали із зовнішнім виглядом затриманих парубків. Зловмисником, який без вагань підрізав людину, виявився 16-річний уродженець Славути Хмельницької області. Неповнолітній навчається в одному із коледжів Рівного, а його 18-річний товариш, родом із того ж міста, що і його попередник, — в університеті обласного центру.

— За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУ Нацполіції в Рівне нській області Володимир Голубош. — Наразі для проведення необхідних слідчих дій до відділу поліції запрошені адвокат, представник служби у справах дітей та батьки. Триває досудове розслідування.

Зловмисникам за скоєне загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic

pic