На Рівненщині черговий скандал у комунальному закладі. У Дубенському інтернаті для громадян похилого віку та інвалідів директор зловживає службовим становищем. Змушує своїх підопічних працювати на фермі сина, натомість оплачує такі старання оковитою. Принаймні так стверджує частина колективу, інша ж - навпаки захищає директора закладу. Що насправді відбувається у інтернаті намагались з'ясувати і наші журналісти.

Ось у такому стані час від часу зустрічає нова зміна медпрацівників Дубенського інтернату для похилого віку та інвалідів своїх підопічних. Або навіть у такому.

Частина колективу закладу, яка і відзняла це відео, переконує, людей у такому стані знаходять після робіт на фермі сина директора закладу Юрія Горбачука.

А ще розповідають медики був випадок, коли підопічний вкрав чи то мішок зерна чи то відро. Наслідки для нього після цього були не найкращі.

А це ще одне відео, на якому підопічний демонструє порізані вени на руках. Зробив це чоловік, розповідає аби керівництво не залякувало, що переведе у суворіший заклад, через відмову працювати.

Натомість, інша частина колективу називає усе це наклепом спрямованим проти директора закладу.

Відтак, зібрали вже підписи аби їх директор залишився на посаді, адже переконують він хороший керівник.

Натомість, сам директор Юрій Горбачук впевнений - чвари у колективі виникли саме через працівників, які фільмують підопічних.

Між тим, вже учора з обома сторонами конфлікту у інтернаті поспілкувався голова Рівне нської облради Володимир Ковальчук. І обидві сторони одного колективу передали йому звернення: перші, щоб директора звільнили та він у випадку доведення його вини поніс покарання, інші, щоб його залишили на посаді. Натомість чиновник пообіцяв створити спеціальну комісію із представниками прокуратури, поліції та обох сторін одного колективу аби розібратися у ситуації.