У гості до подружжя та їх матері прийшла тітка. Люди випивали. Зять з незрозумілих причин, взяв пляшку з бензином, облив помешкання і підпалив. Поки жінки намагались врятувати майно, палій сидів і грівся. У результаті будинок згорів повністю, всі четверо селян отримали опіки, а проти чоловіка ще й відкрили кримінальне провадження. Про цю подію ми вже розповідали у попередніх випусках програми, сьогодні дивіться сюжет з місця злочину.

Родина мешкає у селі Блажове, це Рокитнівський район. Щоправда тепер від їх хати залишилось лише згарище. Обгорілі дошки та металевий каркас ліжка.

У Рокитнівську лікарню потрапили члени родини і їх гостя. У всіх були опіки різних частин тіла. Жінка, яка прийшла на застілля, постраждала найбільше. У неї 65 відсотків опіків тіла. Її стан надто важкий.

Матір з дочкою вже виписані з мед закладу і лікуються амбулаторно вдома. Щоправда жити їм вже ніде. Мешкають у квартирі гості, життя якої нині рятують рівненські медики.

Марія каже, зять її не лише залишив без хати, а ще й добряче побив. Самого палія вдалось зустріти у районній лікарні. У нього попечені ноги. Каже, неодноразово попереджав жінок, що спалить будинок. Мовляв, часто конфліктували.

У селі про родину розповідають різне. Одні кажуть, ніде не працювали та пиячили, інші мовляв посередні – п’яницями назвати не можна.

Жінку, яка найбільше постраждала, характеризують позитивно. Кажуть, повернулась у палаючу хату за документами тому й обгоріла.

Поки одних потерпілих рятують медики, а інші мізкують де жити – палій на волі. Щоправда не на довго. Коли полікує попечені ноги поїде у СІЗО. Санкція статті передбачає від 3 до 15 років за гратами. Чоловік ні про що не шкодує.