Як повідомлялося раніше, останнім часом до міського голови Рівного надійшло кілька колективних звернень, у яких рівняни просили міську владу встановити світлофори на ділянках з інтенсивним рухом транспортних засобів.

Зокрема, 11 листопада 2015 р. надійшло колективне звернення від мешканців вулиці Пухова (з підписами на 21-й сторінці) з проханням встановити світлофор на пішохідному переході, що знаходиться біля магазину «Копійка» на перехресті вулиць Пухова та Гетьмана Виговського.

16 листопада на сайт міського голови (та паралельно у письмовому вигляді 30 листопада) надійшло звернення від інших мешканців будинків по вулицях О. Петрусенко, Купріна, Джека Лондона, Гетьмана Виговського, Заньковецької, Саксаганського, Кропивницького та Джона Ріда так само з проханням встановити світлофор на цьому ж пішохідному переході.

23 листопада надійшло звернення від мешканця Рівного Олександра Безощука, який звертався від жителів будинків по вул. Ст. Бандери та вул. Марка Вовчка з проханням встановити світлофор для пішоходів з ручним режимом на переході навпроти нічного клубу «Магнат».

У зв’язку з цим сьогодні о 14:30 в залі засідань міськвиконкому (вул. Соборна, 12а, 3 пов.) відбудеться засідання Координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху в м.Рівне за участю представників поліції та Відділу управління превентивної діяльності Головного управління поліції в Рівне нській області. Серед іншого присутні члени Координаційної ради розглядатимуть й згадані вище питання.

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради.

pic

pic

pic

pic

pic

pic