За минулу добу на території області зареєстрована 3 дорожньо-транспортних пригоди, в яких 4 особи травмовано. Незаконних заволодінь транспортними засобами скоєно не було. Усього виявлено 6 порушень Правил дорожнього руху, з яких 2 — керування транспортним засобом у нетверезому стані.

30 листопада в Дубенську ЦРЛ за медичною допомогою звернулась жителька міста Дубно, 1969 року народження, яка отримала тілесні ушкодження 28.11.2015 року о 15:00 годині по вулиці Курбаса в місті Дубно внаслідок наїзду автомобілем «VOLKSWAGEN LT-35», під керуванням жителя міста Дубно, 1995 року народження, який, з невідомих поки причин, здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження.

30 листопада в місті Сарни, водій житель Сарненського району, 1996р.н, керуючи автомобілем «MERSEDES VITО», з невідомих поки причин, допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2105», під керуванням жителя міста Сарни, 1989 року народження. Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ-2105» отримав тілесні ушкодження доставлений в травмпункт Сарненської ЦРЛ та після надання меддопомоги був відпущений додому, а пасажирка автомобіля «MERSEDES VITО» від госпіталізації відмовилась.

30 листопада на 331 кілометрі автодороги «Київ – Чоп», водій 1976 року народження, житель Львівської області, керуючи автомобілем «MERСEDES ATEGO», з невідомих поки причин, допустив зіткнення з автомобілем «SCANIA 114380» з напівпричепом, під керуванням жителя міста Полтава, 1951 року народження, з подальшим з’їздом у кювет та перекиданням. Внаслідок ДТП водій автомобіля «MERСEDES ATEGO» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в приймальне відділення Обласної лікарні.

Повідомляє відділ управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Рівне нській області.