Звичайно, далеко не кожному по кишені будинок його мрії. У той же час мріяти, як кажуть, не шкідливо. Як і в інших сферах життя, наші переваги в дизайні та оформленні житла залежать від знаку Зодіаку. Отже, як облаштував би будинок кожен з представників різних зодіакальних знаків, якби не був обмежений у коштах і можливостях?

Овен

Овни – це люди, що володіють великою енергією, що будують грандіозні плани. Тому, їх будинок повинен одночасно і сприяти відпочинку і підживлювати їх енергією. Колірна гамма інтер’єру – яскраві акценти на пастельному фоні. Декором інтер’єру можуть служити авангардні картини, яскраві постери і незвичайні світильники. Меблі – дуже прості і функціональні, які можна легко пересунути. Овни часто потребують зміни обстановки.

pic

Телець

Тельці – це відомі трудоголіки. Роботі вони віддають всі свої сили і час. Тому, будинок для них – це те місце, де вони можуть повноцінно розслабитися і відпочити. Інтер’єр в квартирі тельця не повинен бути великоваговим і похмурим. Найкращим рішенням буде інтер’єр у стилі кантрі, але доповнений безліччю яскравих деталей і аксесуарів. Домінуючі кольори інтер’єру – зелений, жовтий. Тельці люблять гармонію у всьому, навіть у поєднанні яскравих відтінків.

pic

Близнюк

Близнюки – непостійний і непередбачуваний знак зодіаку. Їх мінливість проявляється навіть в інтер’єрі. Їм постійно хочеться все пересунути і переробити в інтер’єрі своєї квартири. Вони постійно незадоволені тим, як виглядає їх житло. Тому, меблі повинні бути легкими і комфортабельними, які легко можна пересунути. Близнюки – це стихія повітря, тому його має бути багато в такому інтер’єрі. Велику роль в інтер’єрі Близнюків набувають аксесуари, їх легко переміщати і замінювати.

pic

Рак

Раки – люблять затишок і захищеність, бо легко ранимі й романтичні. Так як стихія Раків – вода, то інтер’єр їм слід оформляти в спокійних, холоднуватих тонах – синьому, фіолетовому, каштановому. Аксесуари – легкі, повітряні, виконані в аква-стилі. У кімнаті обов’язково потрібно розмістити міні-фонтанчик з водою, що біжить, або прикрасити стіну фото-шпалерами, із зображенням водопаду або річки. Освітлення має бути, не яскравим, приглушеним. Можна використовувати важкі темні штори.

pic

Лев

Лев – цар звірів. Тому царське оздоблення інтер’єру, дзеркала, позолота, кришталеві люстри – дуже імпонують цьому знаку зодіаку. Інтер’єр для Лева – це все найдорожче, саме благородне і саме розкішне. Лев – це стихія вогню, тому бажано мати в будинку камін. Колірна гамма інтер’єру – тепла, насичена. Можуть використовуватися поєднання червоного, синього, коричневого кольорів і, звичайно ж, золотого.

pic

Діва

Діви – природжені логіки і прихильники точних наук. Тому інтер’єр їх житла простий і функціональний. Меблі добротні і прості, без різьблення і інкрустацій, можливо з натурального дерева. Стихія Дів – земля, тому їм підійде заміський будинок з великою кількістю зелені і квітів.

pic

Терези

Терези люблять простоту, але не дешевизну. Їм не чуже прагнення до комфорту і затишку. Вони люблять прикрашати своє житло дзеркалами, які розширюють простір кімнати. Цим обумовлено і мінімальна кількість меблів в інтер’єрах терезів. Інтер’єри виконані в світлих тонах, які поєднуються зі світлими меблями і дзеркалами в світлих рамах. В інтер’єрі терезів завжди присутні оригінальні елементи – ліжко з балдахіном, вітражі, екзотичні рослини, статуетки. У кімнаті терезів завжди багато зелені і квітів.

pic

Скорпіон

Скорпіони люблять грунтовність, добротність і міцність. Тому для скорпіонів краще підійде велика квартира з високими стелями або заміський будинок. Кольори інтер’єру – червоний, бордовий, темно-зелений. Меблі з цінних порід дерева, шкіряні дивани, темні шпалери. У будинку скорпіона повинні бути ексклюзивні аксесуари – шкури тварин, дизайнерські скульптури.

pic

Риби

Риби – замкнуті люди, інтроверти і, в основному, домосиди. Вони тяжіють до інтер’єрів у східному стилі, які налаштовують на роздуми і медитації. Інтер’єри, створені за принципами китайського вчення фен-шуй, з різними східними атрибутами, фігурками і дзвіночками. У будинку риб обов’язково повинен бути присутнім акваріум.

pic

Козеріг

Консервативні козероги – це прихильники інтер’єрної класики. Міцність і грунтовність у всьому – від фундаменту до меблів. Інтер’єр виконаний в спокійній колірній гамі – коричневого, бежевого. Інтер’єр повинен бути наповнений затишком і неяскравим світлом.

pic

Водолій

Водолії – це стихія повітря. Вони люблять світлі просторі приміщення. Інтер’єри в стилі авангард або «хай-тек» – це те, що потрібно водоліям. Класика водоліям абсолютно чужа. Кольори інтер’єру різні, досить яскраві та насичені – лимонний, фіолетовий, рожевий. Оригінальність і креатив – це основна риса житла Водоліїв.

pic

Стрілець

Стрільці – це стихія вогню. Вони спонтанні й імпульсивні, у них часто змінюється настрій. Тому їм швидко набридає статичність і непорушність. Їм також рекомендовані постійні перестановки в будинку. Тому меблі повинні бути легкими і мобільними, підійде варіант “меблі-трансформери”. Це можуть бути розсувні дивани і крісла, столики на колесах, різні безкаркасні меблі. Колірна гамма – дуже яскрава (синій, помаранчевий, жовтий, червоний кольори).

pic